NOVI PAZAR – Rekreacioni centar uskoro dobija potpuno obnovljene staze. Nakon pripremnih radova i zamene ivičnjaka, danas se postavlja asfalt.

Gradonačelnik Nihat Biševac sa svojim saradnicima je obišao Rekreacioni centar i tom prilikom je kazao da se “malo koji grad može pohvali prostorom od 2,5 hektara u centru grada koji su namenjeni za sport i rekreaciju svih građana.”

Gradonačelnik je rekao kako je grad osim u sportske terene na celoj teritoriji grada želeo da uloži u obnovu Rekreacionog centra.

“Nove staze, tereni, igrališta, teretane imaju cilj da naš Rekreacioni centar bude prostor za sve građane, kako sportiste, tako i rekreativne ali i roditelje s decom. Ovo je jedan od najiskoreišćenijih sportskih centara budući da ga našu građani svih uzrasta koriste od jutra do kasnih večernjih sati. Mi želimo da stvorimo što bolje uslove za sve.” rekao je gradonačelnik.

Direktor SSU “Pendik” Enes Pljakić je najavio je da sledi sadnja drveća i održavanje zelih površina.

“Već je gotov projekat za novi sistem zalivanja po sistemu “kap po kap”. Dobijamo novi – stari Rekreacioni centar za koji s pravom kažemo da je oaza za sve naše građane “, zaključio je Pljakić.

Trener Odbojkaškog kluba Novi Pazar istako je ogromnu razliku u izgledu Rekreacioniomog centra od pre pet godina.

“Često sam putovao i ovo je jedan od najlepših centara sa mnogo sadržaja. Mogu samo da pohvalim grad, gradonačelnika i direktora. Želim da poručim deci da imaju odlične uslove za trening i da ćemo sigurno dobiti nove sportske zvezde “, rekao je Bonić.