ROŽAJE – Razija Dacić je 2000. godine pravosnažno osuđena na osam godina zatvora, zbog teškog krivičnog dela protiv opšte sigurnosti u sticaju sa izazivanjem opšte opasnosti. Prema optužnici, ona je sa drugaricom, godinu ranije, izazvala požar u kojem je stradala i njena beba.

Četrdesetdvogodišnja Razija Dacić uhapšena je sinoć oko 21 čas, zbog sumnje da je par sati ranije ubila 24 godine mlađeg Podgoričanina B. V.

Tinejdžer je nešto posle 17 sati ranjen nožem u srce i praktično bez znakova života prevezen u Urgentni blok Kliničkog centra.

“Mladić je doveden sa ubodnom ranom u predjelu grudi. Kardiohirurzi pokušali su da ušiju pocepano srce, ali je preminuo uprkos naporima lekara”, saopšteno je “Vijestima” nezvanično iz Kliničkog centra.

Do nesreće je došlo u stanu jedne od zgrada u podgoričkom naselju Stari aerodorom, u Zmaj Jovinoj ulici.

Neposredno nakon nesreće, iz policije su nezvanično rekli da tužiilac još nije kvalifikovao delo, ali da su obezbedili dostupnost osobe koja je sa stradalim bila u stanu.

Par sati kasnije saopšteno je da je Rožajka uhapšena i osumnjičena za ubistvo.

Dacić je, prema nezvaničnim informacijama, pred policijom najprije tvrdila da se osamnaestogodišnjak sam povredio.

Inspektori Odeljenja kriminalističke policije nisu poverovali u tu priču.

Policajci su obezbedili mesto nesreće i u njemu je zadržana Dacić.

“Tokom kriminalističke obrade došli smo do osnova sumnje da je ona nožem u srce ubola B.V”, kazao je sagovornik iz Uprave policije.

Uviđajem je rukovodila viša tužiteljka Maja Jovanović, koja je naložila obdukciju.

Dacić je 2000. godine pravosnažno osuđena na osam godina zatvora, zbog teškog krivičnog dela protiv opšte sigurnosti u sticaju sa izazivanjem opšte opasnosti.

Prema optužnici, ona je sa drugaricom, godinu ranije, izazvala požar u kojem je stradala i njena beba.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here