TIRANA – U gradu Tumanu, koji se nalazi severno od Tirane, spasioci su ispod ruševina jedne zgrade izvukli tela verenika Almira Care i Stele Steneci

Albanija i stravični zemljotresi, koji su odneli 40 života, i dalje su u fokusu. Tužne priče i sudbine stradalih ljudi na malo koga ne utiču.

Akcije traženja i spašavanja traju i danas na području Tumana u Draču. Spasioci iz Albanije, Turske, Srbije, Mađarske i drugih zemalja nastavljaju potragu za osobama za koje se sumnja da se nalaze ispod ruševina.

U gradu Tumanu, koji se nalazi severno od Tirane, spasioci su ispod ruševina jedne zgrade izvukli tela verenika Almira Care i Stele Steneci.

Oni su ostali zarobljeni u stanu, a iz ruševina, osim njihovih tela, izvučeno je i telo malog deteta. Prema pisanju medija, pokušavali su da zaštite dete, koje se preziva Vata, ali nisu uspeli.

Spasioci, kada su videli potresnu scenu, su bili veoma potrešeni, a pojedini su plakali.

Albanski mediji navode da je Stela prie dvije godine izgubila oca. Živela je sa majkom i bratom, a u noći kad se dogodio katastrofalni zemljotres, bila je sa svojim verenikom Almirom.


Novosti.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here