NOVI PAZAR – Trener odbojkaša Novog Pazara Dragan Bonić rekao je danas da njegove igrače očekuje težak zadatak u revanšu četvrtfinala Kupa Srbije protiv Mladog radnika u Požarevcu, ali da pre svega razmišlja o dobroj igri.

“Imaju prednost domaćeg terena i prednost od 3:1 iz prvog meča, ali radi se o specifičnom takmičenju i sve je moguće. Za plasman među četiri najbolja tima treba nam pobeda od 3:0 ili 3:1, uz uslov da imamo bolji poen količnik”, rekao je Bonić.

Mladi radnik je u prvom četvrtfinalnom duelu u Novom Pazaru slavio sa 3:1, a odnos u osvojenim poenima je 98:93 u korist Požarevljana.

“To ne treba da nas opterećuje. Puni smo samopouzdanja posle prvenstvene pobede u Staroj Pazovi, što se vidi na treninzima. Forma je u usponu i idemo da odigramo maksimalno”, kazao je Bonić.

Uoči utakmice koja je zakazana za sutra od 19 časova u Sportskom centru Požarevac, strateg Pazaraca ocenio je da njegova ekipa mora da pojača servis.

“Apostrofirao sam to i pre prvog duela. Tehničar Mladog radnika Ivan Kostić je odličan, a od korektora Toma Micića nam preti najveća opasnost. Probaćemo da jakim servisom pripremimo naš trojni blok i da zaustavimo njihove najjače napadače”, zaključio je Bonić.

M. Minić