NOVI PAZAR – Trener fudbalera Novog Pazara Kenan Kolašinac rekao je danas da ga u predstojećoj utakmici sa gostujućim Smederevom 1924, u okviru 23. kola Prve lige Srbije, interesuje jedino pobeda.

“Posle teške utakmice i briljantne igre protiv Grafičara, malo smo uživali u pobedi. Moramo dati i poslednji atom snage da bismo ostvarili pozitivan rezultat, što nas jedino zanima. Svi su spremni, osim povređenih Dalibora Divca i Filipa Mitrovića”, rekao je Kolašinac.

Sa utakmicom manje, Novi Pazar je 11. na tabeli i ima 29 bodova, dok je Smederevo 1924 na pretposlednjem, 15. mestu sa 15 bodova.

“Očekujem da ostanemo na pobedničkom koloseku. Trijumf nad ekipom Grafičara pozitivno je uticao na atmosferu. Daćemo sve od sebe da pobedom završimo jesenji deo sezone”, kazao je kapiten Novopazaraca Irfan Vusljanin.

Novi Pazar i Smederevo 1924 igraće sutra od 13 časova na Gradskom stadionu.

“Bitno je da smo podigli nivo samopouzdanja, ali u meču sa Smederevom 1924 moramo da potvrdimo bodove osvojene protiv Grafičara. Potrebno je da ponovo izgaramo tokom svih 90 minuta. Pokazali smo da ova ekipa ima kvalitet”, zaključio je fudbaler Pazara Enver Alivodić.

M. Minić