PRIJEPOLJE/PODGORICA – Više automobila, ograda od kuća i stubova u podgoričkoj Staroj varoši oštetio je sinoć Podgoričanin Goran Marković bežeći ukradenim kamionom od policije. Kako pišu “Vijesti”, Marković je teretnjak ukrao nedugo pre toga na Zlatici, od prevoznika A.H. iz Prijepolja, iskoristivši njegovu nepažnju dok je kupovao vodu.

Neki od automobila koji su mu se našli na putu potpuno su havarisani.

– Ovo su bile scene kao na filmovima, navodno je ukradenim kamionom bežao policiji, a jurilo ga je šest ili sedam patrola. Uleteo je kamionom u ulicu Mirka Vešovića, pa u Džan, gde je i oštetio dosta automobila, a onda je ušao u usku uličicu kod Uprave carina, oštetio prolaz kroz novu zgradu i iza zgrade UC izleteo iz kamiona i počeo da beži. Jurila ga je policija i mi čiji automobili su oštećeni ili uništeni – kazao je “Vijestima” Podgoričanin, čiji “pasat” je u potpunosti havarisan u jurnjavi begunca sa kamionom.

On je ispričao da su policajci begunca stigli kod solitera nadomak Autobuske stanice.

“Nama su rekli da se vratimo kod oštećenih vozila”, kazao je sagovornik “Vijesti”

“Vijesti” saznaju da je Podgoričanin koji je napravio haos kamionom, taj teretnjak ukrao nedugo pre toga na Zlatici, dok je prevoznik A.H. iz Prijepolja izašao da kupi vodu.

“Šokirani prevoznik utrčao je u taksi, pozvao policiju, a i sam jurio teretnjak koji mu je ukraden ispred nosa”, rekao je sagovornik “Vijesti”.


Vijesti i PP Media