NOVI PAZAR – U prostorijama Sandžačke demokratske partije počela je akcija besplatnih preventivnih očnih pregleda. Akcija kjoju je organizovao Forum žena Sandžačke demokratske partije u saradnji sa beogradskom očnom klinikom realizovaće se i naredna dva dana u vremenu od 9 do 18 časova.

Muamera Ramčić jedna je od 176 građanki i građana koji su preko Foruma žena Sandžačke demokratske partije zakazali preventivni pregled očiju. Zadovoljna je kaže ovom kacijom. Nije morala da čeka, jer je SMS porukom obaveštena o svom terminu za pregled.

Članica rukovodstva Foruma žena Sandžačke demokratske partije Elzana Salihović kaže da im je cilj da svim građanima omoguće dosupniju zdravstvenu zaštitu.

”Pregled je potpuno besplatan za sve ljude kojima je to potrebno, bez obzira da li su i za koga politički opredeljeni. Nama su na prvom mestu građani, a najvažnija misija nam je činiti više i bolje za dobro svih”, rekla je Salihović.

Akcija će trajati i naredna dva dana u vremenu od 9 do 18 časova. A za građane kojima je utvrđeno da su potrebne naočari, u saradnji sa beogradskom očnom klinikom Forum žena SDP obezbedio je povoljnu mogućnost otplate na više mesečnih rata.