NOVI PAZAR – Radovi na izgradnji Angio sale u Opštoj bolnici Novi Pazar su u toku i teku planiranom dinamikom a uspešna saradnja sa Ministarstvom zdravlja i dalje se nastavlja. Menadžment ove zdravstvene ustanove i ubuduće će raditi na poboljšanju uslova rada za zaposlene kao i trudiće se da zdravstvene usluge pacijentima budu na još višem nivou.

Građevinski radovi na izgradnji angio sale u Opštoj bolnici Novi Pazar polako se privode kraju. Ovo je još jedan u nizu projekata menadžmenta ove zdravstvene ustanove koji se prvenstveno realizuju za dobrobit svih pacijenata.

Pored adaptacije prostora i izgradnje novih objekata, saradnja sa Ministarstvom zdravlja uspešno se realizuje. Lekari iz velikih zdravstvenoih ustanova poput Narodnog fronta dolaze u našu bolnicu i zajedno rade sa našim doktorima. Doktor Dejan Pavlović sa Nrodnog fronta u proteklih pet dana, koliko je bio na Ginekološkom odeljenju, sa kolegama je izveo preko trideset zahtevnih ginekoloških operacija a od kako dolazi ukupno 132.

Direktor Opšte bolnice Novi Pazar dr Meho Mahmutović najavio je još intenzivnija zalaganja za poboljšanje uslova lečenja pacijenata. On je najavio skoro potpisivanje ugovora o saradnji sa Institutom za patologiju tako da će dolaziti njihov consultant i ovde raditi sve histo-patološke analize.

Da podsetimo da je pre manje od mesec dana sa radom počela i Jedinica za moždane udare koja je bila potrebna da bi se zaokružio neurološki blok i da je već spašeno nekoliko života za čije stanje je najbitnije reagovati u prvih sat vremena jer su pre takvi pacijenti morali biti transortovani u najbliži veći zdravstveni centar.