BEOGRAD – Film “Sluga” u kome igra srpski glumac Miloš Biković postao je najgledanija komedija u istoriji ruske kinematografije, a u srpskim bioskopima obara rekorde.

Od početka prikazivanja izazvao je ogromno interesovanje domaće publike, ovog vikenda proslaviće 50.000 gledaoca u jednom od beogradskih bioskopa, a naš glumac ovom prilikom nagradiće jubilarnog posetioca.

Film koji obara rekorde u domaćim bioskopima, za kratko vreme postao je najgledanija komedija u istoriji ruske kinematografije, a pretenduje da postane i najgledaniji film svih vremena u Rusiji.

Biković je odlično dočarao mladog, bogatog i bahatog momka koji, sticajem okolnosti, dobija lekciju pravih vrednosti iz života.

On glumi glavnog junaka Grigorija “Grišu”, raskalašnog klinca koji je toliko ušuškan u lagodnom životu da misli da je “iznad zakona”, sve dok njegov otac ne preduzme radikalne mere i iscenira saobraćanu nesreću iz koje će se njegov sin probuditi u prošlosti.

Griša se budi u prošlom veku, okružen seljacima, koji ne znaju za njegove “magične skalamerije” poput mobilnog telefona, a kroz seriju urnebesnih scena vidimo kako se Biković snalazi kao sluga.

U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Miloša igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva…