Baner

NOVI PAZAR – Fudbaleri Novog Pazara počeli su danas pripreme za nastavak takmičenja u Prvoj ligi Srbije, a prvoj ovogodišnjoj prozivci trenera Kenana Kolašinca odazvala su se 23 igrača.

“Iz Jošanice su stigli golman Marko Drobnjak, te Vahid Zimonjić i Faris Ajdinović. Tu je i levi bek Dušan Živić, koji je došao iz Mokre Gore. Enver Alivodić će nam se zbog privatnih obaveza priključiti 20. januara, a Slobodan Rubežić je na pripremama sa Čukaričkim i očekujemo ga 1. februara”, rekao je Kolašinac.

Od igrača koji su igrali u jesenjem delu sezone, a koji su Pazarci završili na osmom mestu, trenirali su Danilo Đulčić, Denis Biševac, Ertan Marovac, Lazar Pajović, Emir Hazirović, Mirza Delimeđac, Matija Miketić, Elvis Novalić, Miloš Đokić, Anes Hot i Almir Brunčević.

Prozivci su prisustvovali i članovi novopazarskog omladinskog pogona Kenan Hajrović, Amar Škrijelj, Dženan Bronja, Amil Koca, Bakir Kadrić, Belmin Ramdedović i Fahir Džidić, dok je Enes Bašić na probi.

“Do početka februara i odlaska na pripreme treniraćemo dva puta dnevno. Radićemo najviše na Atletskom stadionu, a vežbe izdržljivosti i kondicije u nekoj od školskih sala”, naveo je Kolašinac.

Sportski direktor Novog Pazara Emir Bihorac izrazio je očekivanje da će uprava tog prvoligaša uspeti da postigne dogovor o produžetku saradnje sa kapitenom Irfanom Vusljaninom i Edinom Selimovićem.

“Verujem da ćemo se dogovoriti, a sigurno je da ćemo se pojačati na još nekim pozicijama. Videćemo šta će biti i sa Ivanom Pejakovićem. Sead Islamović se posle pozajmice vratio u Radnik, koji želi i Filipa Jovića”, kazao je Bihorac.

Doskorašnji napadač Pazara Aleksandar Milić otišao je u grčki Aspropirjos, a na prvom okupljanju u 2020. godini nije bilo golmana Dalibora Divca, kao ni Ervina Kačara, Milana Milanovića, Filipa Mitrovića, Ermina Ibrahimovića, Dženana Plojovića i Milana Bubala.

M. Minić

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here