NOVI PAZAR – Autorska predstava jednog od najpoznatijih glumaca u regiji Tarika Filipovića – „Ćiro“, o životu Miroslava Ćire Blaževića, biće izvedena 15. januara u KC Novi Pazar. Predstava priča o životu i karijeri ’’trenera svih trenera’’.

Ličnost Ćire Blaževića inspirisala je Tarika Filipovića da publici, nakon dugogodišnjeg prijateljstva s njim, da uvid u svoj doživljaj ovog duhovitog, osebujnog i neponovljivog fudbalskog trenera. Njegove se rečenice citiraju, njegovo slavno ‘sine moj’ dalo mu je neizbrisiv lični pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost.

„Ćiro“ je Tarikov originalan projekt kojeg zajedno sa njim autorski potpisuje Antonio Gabelić, a producira ga Tarikov prijatelj i renomirani producent Tomislav Kašljević. U ovoj sjajnoj monodrami, Tarik Filipović, inače strastveni fudbalski navijač, progovara o tome što je Ćiro Blažević predstavljao za njega, kroz period odrastanja i sazrevanja.

Monodrama će biti izvedena u Koncertnoj dvorani Kulturnog centra 15. januara 2020. godine sa početkom u 20.00h. Ulaznice po ceni od 250 din biće u prodaji na biletarnici Kulturnog centra od 08. januara (sreda) u periodu od 13.00h do 20.00h.

Dobrodošli!