NOVI PAZAR – Trener fudbalera Novog Pazara Kenan Kolašinac rekao je danas da zadovoljan dosadašnjim tokom priprema u Ulcinju i da su igrači pristigli u redove tog prvoligaša tokom zimske pauze pokazali da će biti prava pojačanja.

“Bićemo tu još dva dana. Radimo dobro, a igrači dobro podnose napore i ispunjavaju sve zahteve stručnog štaba. Smeštaj i tereni su odlični, a služi nas i vreme. Imali smo kvalitetne rivale u kontrolnim mečevima. Posebno bih istakao izdanja u duelima sa našim rivalom iz lige Zlatiborom i Dečićem, koji je lider Druge lige Crne Gore”, rekao je Kolašinac.

Novopazarci su na prethodne četiri prijateljske utakmice ostvarili pobede nad Dečićem (5:0), Zlatiborom (2:0) i Jedinstvom iz Bijelog Polja (2:1), kao i poraz od Podgorice (1:3).

“Ostaje još sutrašnji duel sa Jezerom iz Plava. Malo su nas izbacile iz ritma povrede Semira Hadžibulića, Nemanje Trajkovića, Ivana Pejakovića i Mirze Delimeđca. Nadam se da će svi biti spremni za poslednju proveru pred start prvenstva, 22. februara protiv Metalca”, kazao je Kolašinac.

Prvoligaško takmičenje biće nastavljeno krajem februara, kada će Novi Pazar u 24. kolu gostovati ekipi Zemuna.

M. Minić