VRANJE – Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović kaže da je “ponosna” što je Vojislav Šešelj i njoj posvetio jednu knjigu, među svima o kojima je pisao i nazvala ge je “džuboks vojvodom” upitana da komentariše njegovo ponašanje.

Na pitanje N1 kako komentariše Šešeljeve tvitove, kometare i govor mržnje na njen računsvoju knjigu “Privilegovani američki špijun Zorana Mihajlović”, koju je sinoć predstavio u u jednoj emisiji, te da li treba da reaguje tužilaštvo i ko po njenom mišljenju treba uopšte da reaguje, Mihajlović je rekla: “To je prva knjiga posvećena meni. Lično sam posebno ponosna kada se nađem u svim onim knjigama koje je Šešelj pisao, pošto je pisao i o Ðinđiću, Koštunici, Nikoliću, o Vučiću čak tri knjige i o raznim drugim ljudima”.

Navela je i da “koliko god Šešelj pisao, radio i govorio, postoje ljudi koji će uvek da ga podsete da sve što je ostalo iza SRS jesu bile ruševine i suze”.

“Tako da idu izbori, videćemo kako će građani da ocene rad svake političke stranke, pa i te stranke (SRS)”, kazala je Mihajlovićeva.

Upitana smatra li da Šešelj to sve radi po diktatu nekog od njenih kolega iz Vade Srbije, Mihajlović je kazala da to ne može da komentariše.

“Sve što mogu da kažem jeste da ga zovem ”džubok vojvoda””, rekla je Mihajlovićeva.