Naslovna Društvo NOVI PAZAR: Čistoća dežurala pojačano

NOVI PAZAR: Čistoća dežurala pojačano

NOVI PAZAR – Intenzivnije snežne padavine od juče i tokom noći uzrokovale su pojačana dežurstva zaposlenih u Javnom komunalnom preduzeću ”Gradska čistoća”, ali situacija na teritorija grada je konstantno bila pod kontrolom, kažu nadležni. Sve gradske ulice su prohodne. Snega na kolovozu bilo je samo u višim predelima i na putu prema deponiji.

Radnici Javnog komunalnog preduzeća ”Gradska čistoća” spremno su dočekali najavljeno nevreme i snežne padavine, pa su pojačali angažovanost kako ljudstva tako i raspoložive mehanizacije.

”Kao i svaki put kada dođe do pojave snežnih padavina i niskih temperatura, mi uglavnom imamo problema u visinskim zonama, ali naše službe zimskog održavanja su predhodne noći bile dežurne, tako da smo uspeli da sve ulice održimo prohodnima i sve javne površine”, izjavio je tehnički direktor JKP ”Gradska čistoća” Dino Skenderović.

Za sektor Čistoće najveću bojazan pričinjavala je prohodnost puta prema deponiji, koji su dežurne ekipe uspele da održe prohodnim.

Iz Gradske čistoće napominju da će i dalje delovati preventivno, te da će dežurstva biti organizovana u skladu sa vremenskim prilikama, kako ne bi došlo do remećenja ustaljenog režima kada je u pitanju prohodnost gradskih ulica i javna higijena.

Exit mobile version