BEOGRAD – Na Beogradskom sajmu će se od 19. do 25. marta održati Sajam automobila “DDOR BG Car Show 07” i 14. Sajam motocikala “Motopassion”, saopštili su organizatori.

Pod sloganom “Lepi spolja, snažni iznutra”, ovogodišnji Sajam automobila ugostiće više od 300 izlagača iz tridesetak zemalja, koji će predstaviti više od 35 automobilskih i 12 brendova lakih dostavnih vozila, saopštreno je danas.

“Motopassion”, koji se ove godine održava pod sloganom “Sve tvoje strasti na jednom mestu”, ugostiće više od 40 brendova motocikala, ATV i ostalih motornih vozila.

Distributeri i uvoznici automobila će svoje brendove predstaviti u halama 1, 3 i 4 Beogradskog sajma.

Izložba lakih komercijalnih vozila biće smeštena u hali 4 i na otvorenom prostoru, a izložba “Motopassion” planirana je u hali 2.

Posebna pažnja biće poklonjena električnim vozilima, motociklima i biciklima, te edukaciji o bezbednoj vožnji motocikala, navedeno je u saopštenju uz napomenu da će luksuzna vozila biti predstavljena u hali 3.

Kako je istaknuto, ponuda automobila, lakih privrednih vozila, motocikala, garažno-servisne opreme, rezervnih delova, proizvoda prateće automobilske industrije, tjuning opreme, biće upotpunjena ponudom finansijskih institucija, osiguravajućih društava, strukovnih organizacija, klubova, udruženja.

Tokom sajma biće ped ostalog proglašen “Automobila godine” i “Eko auta 2020. u Srbiji”, ali i organizovana parada oldtajmera “Memorijal princa Tomislava Karadjordjevića”.

Radno vreme sajmova biće od 10 do 20 časova, a poslednjeg dana od 10 do 19 časova.

Cena pojedinačne ulaznice је 400 dinara, grupnе 300 dinara, grupne za djake i studente 200 dinara, a sajamski parking se plaća 150 dinara po započetom satu.

Tokom Porodičnog dana, 24. marta, biće omogućena poseta po ceni ulaznice od 700 dinara, koja važi za decu do 16 godina starosti u pratnji roditelja.

Radno vreme sajmova biće od 10 do 20 časova, a poslednjeg dana od 10 do 19 časova.

Beta