Baner

NOVI PAZAR – Nezapamćen skandal dogodio se u Novom Pazaru nakon izborne skupšine na kojoj je izabran novi predsednik kluba.

Umesto da izbor bude razlog za proslavu to je postala totalno druga tema, jer su braća Kolašinac koji su treneri u klubu napali našeg novinara Redžepa Koraća nezadovoljni pisanjem našeg portala.

Naime, naš novinar Korać je pisao o otvaranju nove privatne škole fudbala što je zasmetalo Pecu Kolašincu jer je u tome video konkurenciju za njegovu privatnu školu fudbala, dok se Korać raspravljao sa starijim bratom Kenanom Kolašincem, inače prvim trenerom FKNP sa leđa mučki je prišao i pesnicom u glavu koraća je udario Peco Kolašinac.

Indeksonline zahteva hitnu smenu braće Kolašinac iz FK Novi Pazar jer takvi huligani ne treba da vode ni zemljoradničku zadrugu a kamoli jedan ozbiljan fudbalski klub kakav je FKNP.

Obavestićemo sva novinarska udruženja u zemlji i inostranstvu o skandalu i napadu na novinare.

4 KOMENTARA

  1. Pa nego sta treba covek da uradi sa vama nego kao sa stokom kad mozete ovako da pisete o zemojoradnicima ka da su to samo neki nasilni glupaci!!!!

  2. Oba Kolasinca su kratkog fitilja i njima definitivno nije mesto u fudbalu, pogotovo mladjem koji treba decu da vaspitava i uci fudbalskoj igri !

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here