PODGORICA – U Herceg Novom jutros je ubijen Š.R. (36), potvrdila je policija, dok mediji u Podgirici javljaju da je on 37. žrtva obračuna suparničkih, kotorskih narko klanova.”Za sada nepoznato lice pucalo je na Š.R. i u njega ispalilo više projektila iz vatrenog oružja od čega je on stradao”, saopštila je policija.

Ubistvo se dogodilo oko 9 sati u širem gradskom jezgru.

Dodaje se da policija intezivno radi na rasvetljavanju ubistva.

Mediji su objavili da je reč o Šćepanu Roganoviću, trećoj žrtvi obračuna crnogorskih narko klanova iz familije Roganović.

Šćepanov otac Niko Roganović (66), ubijen je jula 2017. godine, a njegov brat od strica, Vladimir (31), decembra 2018. godine u Beču.

Mladji brat ubijenog Šćepana, Duško, ostao je bez obe noge u atentatu aprila 2017. godine, kada je pod njegov automobil podmetnut eksploziv.

Ova ubistva i atentat nisu rasvetljeni.

Prema navodima podgoričkih medija, crnogorska policija označava Roganoviće kao članove “kavačkog narko klana”, jednog od dva suprotstavljena kriminalna klana iz Kotora.

U obračunu “kavačkog” i “škaljarskog” narko klana od oktobra 2014. godine ubijeno je 37 osoba, medju kojima ima i nedužnih žrtava.

Beta