Globus osiguranje

PODGORICA – Stanovnici crnogorske opštine Tuzi i zvanično su u karantinu i zabranjeno im je da izlaze zbog sprečavanja širenja korona virusa.

Predsednik Opštine Tuzi Nik Ðeljošaj rekao je da će ukoliko prekrše naredbu o zabrani izlaska biće pritvoreni i protiv njih će biti pokrenut postupak, prenosi portal CdM.

“Kao što ste upoznati i informisani, u okviru teritorije Opštine Tuzi je zabranjeno kretanje u celosti, uz to i svi izlasci vani. Imamo i neodgovornih pojedinaca protiv kojih su podnete krivične prijave, a koji nisu poštovali mere za koje smo se vezali Besom noć pre”, rekao je Ðeljošaj.

Prema njegovim rečima, na svim izlazima iz Tuzi udvostručen je broj policijskih službenika i za one građane koji se budu zatekli pokušavajući da prekrše mere, biće primenjena mera pritvora i protiv njih će biti podnetena krivična prijava.

“Nećemo dozvoliti da nekolicina neodgovornih pojedinaca, pokvare sliku koju smo pokazali kao građani”, rekao je Ðeljošaj.

Prema njegovim rečima, građanima su u sredu dostavljani hleb, lekovi, potprepštine za decu, što će biti nastavljeno i u narednim danima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here