NOVI PAZAR – Odbojkaš Novog Pazara Luka Čubrilo rekao je danas, uoči utakmice sa Ribnicom u četvrtom kolu plej-auta, da je u borbi za opstanak njegova ekipa u prednosti u odnosu na rivale.

“Posle tri vezane pobede, mislim da će nam jedan trijumf iz preostala tri duela biti dovoljan. Kako trenutno stoje stvari, Ribnica i Crvena zvezda boriće se da izbegnu baraž za opstanak, pa će Kraljevčani biti pod većim pritiskom od nas”, rekao je Čubrilo.

U mini-ligi za plasman od sedmog do 10. mesta u Superligi, Pazarci su sedmi sa osam pobeda i 13 poraza, a tim iz Kraljeva je deveti sa 7/14.

“Ribnica nije loša ekipa. Pre mog dolaska, dobili su nas ovde sa 3:0, a potom i u Kraljevu sa 3:2, kada smo kuburili s povredama. Poslednje gostovanje Ribnici lako smo rešili u svoju korist i verujem da ćemo nastaviti sa dobrim partijama”, naveo je Čubrilo.

Utakmica u dvorani Pendik zakazana je za petak od 20 časova, a u skladu s merama Vlade Srbije u cilju sprečavanja koronavirusa biće odigrana bez prisustva publike.

M. Minić