NOVI PAZAR – Predsednici gradskih odbora Srpske naprednje stranke, Socijalističke partije Srbije, Srpske radikalne stranke, Jedinstvene Srbije, Pokreta socijalista i Srpske narodne partije potpisali su koalicioni sporazum o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima u Novom Pazaru. Prikupljanje potpisa za podršku ovoj listi biće organizovano početkom sledeće nedelje.

Zajednička lista nosiće naziv “Aleksandar Vučić, Ivica Dačić – za našu decu”.

Prema rečima nosioca liste “Aleksandar Vučić, Ivica Dačić – za našu decu” Nikole Jolovića prvi put u Novom Pazaru na listikoju predvodi SNS naći će se i Bošnjaci a da će žena biti više od 45 odsto.

” Radićemo za dobrobit svih građana Novog Pazara, kao i do sada, bez obzira na veru i naciju. Lista je sastavljena od najkvalitetnijih ljudi a posebno naglašavam da će na listi biti idosta žena. Na taj način pokazujemo želju da žene budu što više zastupljene u političkom životu na lokalu” – rekao je Jolović.

Prema rečima koalicionih partnera ova lista pokazuje da su svi za slogu, zajednički rad i poželeli su da ova koalicija što duže traje.