Naslovna srbija Beograd Vučić: Sad više nego ikad potrebno da se ostaje kod kuće

Vučić: Sad više nego ikad potrebno da se ostaje kod kuće

Tanjug

BEOGRAD – Predsednik Aleksandar Vučić apelovao je večeras još jednom na sve građane da ostanu kod kuće i zahvalio svima koji se bore i vredno rade, i disciplinovani su, jer je, ponavlja, smisao svih mera da se sačuvaju životi.

“Sve što radimo i borimo se, ništa ne vredi ukoliko ljudi u Srbiji ne budu razumeli da nam je neophodna pomoć, da nam je više nego bilo šta potrebno da ostanu kući”, rekao je Vučić na pres konferenciji.

Zamolio je sve, a posebno starije građane, da izdrže u svojim kućama, ili ako su na selu, bez kontakta sa drugima ili, makar, na dovoljnoj udaljenosti, ili sa zaštitnim maskama.

Predsednik je zahvalio svima koji se, kaže, u ovoj situaciji bore i vredno rade.

“Lekarima, medicinskim sestrama, radnicima u fabrikama, koji spremaju hranu, farmaceutima , koji mnogo rade da bi Srbija spremno, koliko je moguće, dočekala ovu situaciju”, naveo je Vučić.

Predsednik je zahvalnost uputio i novinarima, jer, kako kaže, bez obzira na sve razlike, gledaju da daju svoj doprinos da pobedimo virus.

“Hvala svim disciplinovanim građnima koji vole i poštuju državu. Ovo što radimo, ne radimo zato što je to nama potrebno, kao što bi neki da predstave, već da bismo sačuvali živote ljudi”, poručio je Vučić.

Exit mobile version