SJENICA – Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija gospodin Rasim Ljajić obezbedio je asfaltiranje putnih pravavaca Rasno-Karajukića Bunari-Ugao i Raždaginja-Buđevo. Ove deonice puta predstavljaju veoma bitnu vezu pešterskih sela.

Ljajić je danas sa direktorom preduzeća za puteve Novi Pazar Aleksandrom Grbovićem obišao Peštersku visoravan gde su na licu mesta razgovarali i dogovorili kontinuitet i brzinu radova koji će ubrzo početi.

Radove na pomenutim putnim pravcima otvoriće predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić zajedno sa potpredsednikom Vlade ministrom Ljajićem i v.d. direktorom JP “Putevi Srbije” Zoranom Drobnjakom.

Nosilac izborne liste SDP Sjenica Nermin Kamberović poručuje da je ovo početak ispunjenja obećanja koje stoji u izbornom sloganu “Za evropsku Sjenicu”.

“Ovo je veliki dan za sve građane Sjenice i cele Pešteri. Meštanima sela koja će dobiti asfalt neka je hairli, kao i svim građanima Sjenice, a i suddnih opština. Mi ispunjavamo obećanja”, naglasio je Kamberović.