NOVI PAZAR – Stanovnici koji žive na Jaliji uskoro će imati uređen javni prostor, koji obuhvata park,prostor za decu, a i parking mesta za oko 30 vozila. Radovi su počeli I kako se najavljuje, trebalo bi da budu završeni za manje od pola meseca.

Stanari zgrade u Ulici i 12 sprpske brigade na Jaliji kažu da je prostor ispred njihove zgrade bio zapušten, a kada se završe radvi imaće mesto za odmor I rekreaciju. Kako kažu, obradovali su se ovim radovima.

Direktor JP “Parking servis” Armin Mehović najavljuje da će se u narednom periodu intezivirati radovi na izgradnji igrališta, ali I parking prostora na teritoriji grada.

Realizacijom projekata parternog uređenja Novi Pazar dobija sve veći broj igrališta za decu, parking mesta i zelenih površina.

Mehović je rekao da će tokom naredne nedelje početi I popločavanje parkinga iza Stare lučne zgrade, ali i najavio realizaciju još nekoliko projekata, koji će imati za cilj stvaranje zdravije životne okoline i boljih uslova za sve građane, a posebno najmlađe.