NOVI PAZAR – Stranka pravde i pomirenja (SPP) Muamera Zukorlića osudila je danas pojedine medijske natpise u kojima se uhapšeni narko diler iz Prijepolja povezuje sa tom partijom.

Pojedini mediji preneli su juče da je zbog trgovine drogom uhapšen DŽ.R. iz Prijepolja, blizak prijatelj i član obezbeđenja Samira Tandira, šefa Opštinskog odbora SPP.

“Stranka pravde i pomirenja obaveštava javnost da izvesni Dž. R. iz Prijepolja, koji je juče priveden od strane policije zbog osnovane sumnje za trgovinu narkoticima, nema zvaničnu poziciju u stranci niti bilo kakav profesionalni angažman”.

Kako se navodi, SPP ostaje dosledna svom određenju beskompromisne borbe protiv kriminala i traži od nadležnih državnih organa da sve umešane u proizvodnju i trgovinu narkoticima procesuira i najoštrije kazni.

“SPP osuđuje zlonamerne medijske natpise koji iznoseći neistinite optužbe o navodnoj vezi dotične osobe sa visokim funkcionerima stranke imaju za cilj da tokom predizborne kampanje skrenu pažnju sa brojnih afera koje permanentno prate druge političke subjekte u Sandžaku”, poručuju iz SPP.