NOVI PAZAR – Za potrebe Doma zdravlja, Grad Novi Pazar obezbedio je, uz finansijsku podršku Ministarstva za demografiju i populacionu politiku Republike Srbije, terensko putničko vozilo.

Reč je o novom vozilu, namenjenom unapređenju kvaliteta usluga koje pruža služba kućne nege. Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac posetio je ovim povodom Dom zdravlja.

„U saradnji sa Ministarstvom za demografiju i populacionu politiku obezbedili smo, kroz različite projekte, ne samo terensko vozilo, već i ugradnju lifta i opremu u vrednosti od 8 milona dinara. Podržali smo u proteklom periodu izgradnju i opremanje nove Hitne službe, rekonstrukciju krova na zgradi Doma zdravlja, uređenje parkinga. Sve radimo sa ciljem da stvorimo najbolje uslove za lečenje naših sugrađana“, kazao je gradonačelnik Nihat Biševac.

Potpuno novu, savremenu medicinsku opremu dobio je danas i Dispanzer za zdravstvenu zaštitu žena. Mališanima na Dečjem odeljenju Opšte bolnice, koje je gradonačelnik obišao, uručeni su pokloni. Deca su se ovoga puta obradovala rančevima i školskom priboru.