NOVI PAZAR – Predsednica vlade Srbije Ana Brnabić rekla je danas da je situacija u vezi sa korona virusom u Tutinu kompleksna ali da je jedina razlika između stanja u tom mestu i Novog Pazara, to što se u Novom Pazaru situacija politizuje i poručila da se istina o zdravstvenoj situaciji ne može osporiti.

Brnabić je, odgovarajući na pitanja novinara ispred Opšte bolnice u Novom Pazaru, rekla da borba sa koronom nije borba na kratke staze i da treba da naučimo da živimo sa njom.

“Istina je najglasnija stvar na svetu. Istina se ne može osporiti. Nećemo se plašiti ni siledžija, ni opozicije, ni opskurnih portala, ni opozicionih tajkunskih medija jer ovo nije borba za vlast, ovo je borba za ljude i naš zdravstveni sistem. I niko i ništa nas u tome neće zaustaviti”, poručila je Brnabić okupljenim građanima.

Kaže da će ako bude bilo potrebno obići Tutin narednih dana i da će se obezbediti dodatna dva ili tri sanitetska vozila za tamošnju bolnicu.

Ona je rekla da se smrt višečlane porodice u Tutinu senzacionalistički predstavlja u pojedinim medijima.

Korona je dovoljno kompleksna i ne treba građanima i lekarima da se odmaže, rekla je Brnabić i navela da je tokom marta i aprila 130 zdravstevnih radnika u Novom Pazaru dobilo posao a ukupno 4.000 u celoj Srbiji.

1 KOMENTAR

  1. Šefadile moreš lji jesi stavio pamers vuna kićo da te ne amene primakni se još meho erko iz guzice im virite. Gde je distanca. Rdje lažljive. Sram vas bilo. Svi da odgovarate. Lažovi

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here