BEOGRAD – Doktorka Darija Kisić Tepavčić gostujući u emisiji Hit Tvit rekla je da je da su Krizni štab i lekari radili svoj posao i da je koronavirus globalni problem, kao i da su sve oči uvek uprte u ljude koji daju informacije o tome.

“Bila je neminovnost da se takvi ljudi nađu u vrtlogu raznih priča. To za nas predstavlja novu situaciju, u kojoj mnogi ne znaju da se snalaze. Međutim, trudimo se da ne razmišljamo o tome. Imamo mnogo posla”, rekla je Kisić Tepavčević.

Ona je naglasila da nedavno održani izbori nisu krivi za povećanje broja obolelih od koronavirusa, i dodala da su preduzete sve mere predostrožnosti, kao da izlazak na izbore ne predstavlja veći rizik od odlaska u prodavnicu, a tek ne od javnog prevoza.

“Vidimo da imamo svuda u Evropi povećanje broja obolelih. Meni je bitno da su se taj dan poštovale sve mere prevencije. To dovođenje u uzročno-posledičnu povezanost događaja, koji bi svakako sami od sebe usledili, ne može da bude zasnovano na objektivnim dokazima”, rekla je Kisić Tepavčević i dodala da je dokazano da se glas građana ne dobija spotovima i pričama, već, kako kaže, rezultatima.

Nova.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here