SJENICA – U Sjenici je održan završni predizborni skup liste “Evropska Sjenica – Rasim Ljajić”. Završnom skupu prisustvovao je veliki broj, mahom mladih ljudi, koji su na skup došli kako bi im bio predočen politički program, ciljevi i vizija razvoja njihove opštine za naredni period koji im nudi Sandžačka demokratska partija.

Mladi sa kojima smo razgovarali rekli su za Radio televiziju Novi Pazar kako je Sandžačka demokratska partija jedina prava građanska opcija koja ima konkretne predloge i projekte, koji su, kako kažu, garant prosperiteta i ostanka mladih u Sjenici.

Osnivač i lider SDP Rasim Ljajić rekao je okupljenim članovima i simpatizerima u Sjenici kako su predstojeći izbori poslednja šansa, a pobjeda te stranke jedini način da se u Sjenici i na Pešteri kraju privedu svi projekti koji su od životne važnosti za žitelje Sjeničko-pešterske visoravni.

“Mi nismo krili ljude kao drugi, na našoj listi su oni čija imena i prezimena su oličenje poštenja i sposobnosti da načine važne promene. Ponudli smo ljude koji mogu podneti taj važana amanet, da rade u interesu svakog čoveka u ovom kraju. Dragi prijatelji, vaše prisustvo je pokazatelj da ljudi koje smo ponudili imaju vaš podršku. Vreme je da se konačno realizuju važni infrastrukturni projekti, da se izgrade putevi po Pešteru, te da se rešavaju nagomilani problemi ljudi”, rekao je lider SDP-a Rasim Ljajić.

Lista “Evropska Sjenica – Rasim Ljajić” na listiću za lokalne izbore u Sjenici nalazi se pod rednim brojem 2. Kandidat za predsdjednika opštine i prvi na listi je Nermin Kamberović.