BEOGRAD – Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković primljena je u kovid bolnicu KBC “Bežanijska kosa”, ima upalu pluća i čeka rezultate testa na virus korona, saznaje Nova.rs.

Ona je smeštena u apartmanima koji se nalaze na trećem spratu bolnice. Ovu informaciju za Nova.rs potvrdila su dva nezavisna izvora.

Nova. rs je kontaktirala i v.d. direktorku KBC “Bežanijska kosa” dr Mariju Zdravković, koja je rekla da je kod kuće i da sva pitanja pošalju na zvaničan mejl, ali nije potvrdila ni negirala da se Maja Gojković nalazi u toj bolnici.

Nakon izbora 21. juna u štabu naprednjaka održana je žurka kojom su članovi SNS, funkcioneri i simpatizeri stranke proslavili još jednu, kako su rekli, istorijsku pobedu.

U slavljeničkom raspoloženju, uz trubače, hranu i piće funkcioneri SNS su se međusobno grlili i čestitali pobedu, a ono što su svi zapazili jeste da većina naprednjaka tada nije imala ništa od zaštitne opreme, osim bivšeg ministra kulture Ivana Tasovca, koji je u štab stranke došao sa maskom i rukavicama.