BRODAREVO – Predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamer Zukorlić obišao je građane Prijepolja i Brodareva, gde je predstavio politički program za predstojeće lokalne i parlamentarne izbore.

Zukorlić je tokom jučerašnje posete Brodarevu naglasio da je stranka SPP nastala kao sredstvo za ostvarivanje ciljeva, a na radi sebe, navodi se u saopštenju te stranke.

On je dodao da su ti ciljevi sloboda, dostojanstvo, podizanje i razvoj ovog naroda, borba protiv korupcije i kriminala, kao i to da “konačno naš čovek iz Sandžaka ne mora da beži za Nemačku da bi mogao dostojanstveno da živi”.

“Ukoliko se desi da ova stranka počne ličiti na njihove stranke, ja ću se potruditi da je ukinem jer ona vredi samo onoliko koliko služi cilju”, rekao je Zukorlić.

Zukorlić je u Brodarevu posetio i osnovnu školu “Svetozar Marković”, gde je govorio o značaju obrazovanja.

Stranka SPP, sa listom “Akademik Muamer Zukorlić – SAMO PRAVO – SPP-DPM”, nastupa na predstojećim izborima pod brojem 8, a pod brojem 1 u Prijepolju i Brodarevu sa listom “Akademik Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja SPP”, navodi se u saopštenju te stranke.