NOVI PAZAR – Fatma Idrizović, FED kup reprezentativka Srbije i jedna od naših najtalentovanijih teniserki, zahvalila se Novaku Đokoviću na pomoći građanima Novog Pazara.

Najbolji teniser sveta i njegova fondacija su u sredu uplatili pet miliona dinara na ime pomoći bolnici u Novom Pazaru, gradu koji proteklih dana ima veliki broj zaraženih koronavirusom.

Novak je posle kontakta sa rukovodstvom bolnice ponudio da “Fondacija Đoković” kupi sve neophodno za lečenje zaraženih koronavirusom.

Njegov gest je obradovao sve u zemlji, a među onima koja se zahvalila Novaku je i Fatma Idrizović, koja je na svom Instagram profilu podelila sledeću poruku:

“Hvala svetlosti naša, naš Čoveče! Crni oblaci nadviše se nad životima naše male varošice velikog srca, varošice dobrih, vrednih, poštenih ljudi, velikih duša koje ovozemaljska pošast čiji smo svedoci i koju trenutno živimo preti da pokosi. Trenutak života za sve nas Novopazarce tužan, težak i crn. I kad smo potonuli, kada su nam sve nade usahle da se ovom crnilu može stati u kraj, heroj naših srca je još jednom ulio taj eliksir života, vratio veru u bolje sutra, dao nam nova krila da se vinemo iz tog korona mulja. Hvala Novače, veliko i večno hvala za svu tvoju dobrotu koja je neizreciva. Večno ćeš biti u našim mislima, molitvama, vekovima će se tvoja dobrota prepričavati i veličati, jer ti to zaslužuješ svetlosti naša!, napisala je Idrizovićeva.

Novak i njegova supruga Jelena su takođe obradovali sve vešću da se osećaju dobro i da su na poslednjem testu na koronavirus bili negativni.

indeksonline.rs/Nova.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here