Naslovna Društvo Na bazenima Akvaparka 6.000 kupača, od petka 15.000 kupača

Na bazenima Akvaparka 6.000 kupača, od petka 15.000 kupača

Tanjug

JAGODINA – Najvrelijeg dana u Srbiji ovog leta, danas je spas od nesnosne vrućine na bazenima Akvaparka u Jagodini potražilo 6.000 ljudi, rekao je Tanjugu sportski direktor Jagodinskog sportskog saveza, u čijem je sastavu Akvapark, Zoran Gligorijević.

“Juče ih je bilo oko 5.000 a u petak oko 4.000, za tri dana 15.000”, rekao je Gligorijević.

Ocenjujući, po registarcijama automobila, na parkirališta Akvaparka, Šoping centra “Vivo” i oko Izletišta “Potok” i Hill hotela, stigli su iz gotovo svih delova Srbije: Vranja, Leskovca, Zaječara, Niša, Kruševca, Kraljeva, Kragujevca, Pančeva, Sombora, Kikinde, Novog Sada, Požarevca, Svilajnca, Despotovca… a najviše je registarcija Beograda.

Bazeni su puni kupača, na tobogane se čeka u dugom redu, kao i ispred restorana brze hrane, za roštilj, sendviče i picu…

Sva mesta u restoranima su popunjena, a organizator, uz postojećih 1.200 ležaljki i suncobrana, prostor oko bazena popunio je sa još 8.000 ležaljki. Na plato ispred Olimpijskog bazena nastupa Plesna grupa “La luna” iz Jagodine.

Mnogi od posetilaca Akvaparka iskoristili su priliku da poste Muzej voštanih figura, u kojem su najtraženije bile figure predsednika Rusije Vladimira Putina i najbolje tenisera sveta Novaka Ðoković, rečeno je Tanjugu u muzeju, kao i ZOO vrt u koga su, uglavnom, vodili decu.

indeksonline.rs/Tanjug

Exit mobile version