BEOGRAD – Na autoputu E-75 očekuje se tokom vikenda usporeno odvijanje saobraćaja u oba smera, jer se na deonici Mali Požarevac – Vrčin u zoni radova na sanaciji kolovoza saobraćaj odvija u izmenjenom režimu.

Na autoputu Miloš Veliki tokom vikenda u popodnevnim i večernjim satima očekuje se takođe povećan intenzitet saobraćaja. Duž auto-puta na portalima sa

izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na auto-putu.

Na mostu preko Tamiša kod Sečnja do 16. septembra odvijaće se radovi na redovnom održavanju n levoj strani mosta u smeru Sečanj – Boka. Saobraćaj se odvija desnom kolovoznom trakom, naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na deonici – Deligrad do 31. avgsta od 7 do 17sati obustavlja se saobraćaj zbog radova na izradi habajućeg sloja, u okviru urgentnog održavanja. Nakon 17 časova saobraćaj se normalizuje.

Na Obilaznici oko Beograda u toku su radovi u zoni petlje Orlovača, a za saobraćaj je zatvoreno isključenje i uključenje sa Ibarske magistrale u smeru ka Ostružnici.

Preporučeni alternativni putni pravac iz Beograda ka Ostružnici i Novom Sadu je Obrenovački put i put za Železnik, a ka Beogradu (iz pravca Valjeva) auto-put Miloš Veliki.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a tako je i na graničnim prelazima izuzev Batrovaca gde teretna vozila čekaju 120 minuta da izađu iz zemlje.