Globus osiguranje

BEOGRAD – Putevi Srbije saopštili su da se na Obrenovačkom putu, na deonici Ručka – Duboko danas do 17 sati izvode radovi na redovnom održavanju asfaltnih zastora, zbog čega se vozila neizmenično propuštaju.

Na autoputu Bela Palanka – petlja Pirot zapad, u zoni tunela Sopot u toku su radovi na izgradnji nadvožnjaka. Radovi će trajati do 31. avgusta, a saobraćaj se zbog njih odvija dvosmerno, na auto-putu i u levoj tunelskoj cevi.

Na petlji Leskovac centar u blizini mesta Pečenjevce od sutra do 15. avgusta obavljaće se radovi na presvlačenju manjih deonica finišerom, sa naizmeničnim propuštanjem vozila od 7 do 15 časova svakog dana.

Alternativni putni pravac je auto-put E-75 petlja Vlasotince.

Kilometar pre isključenja za Obrenovac na autoputu Ub – Obrenovac od 7 do 16c časova izvode se radovi na postavljanju zvučno izolacionih zidova, zbog čega će za saobraćaj biti zatvorene vozna i zaustavna traka tokom 24 časa, jer će ostajati postavljena saobraćajna signalizacija i nakon 16 časova.

Na deonici autoputa Sremska Mitrovica-Ruma, iz smera Rume ka Sremskoj Mitrovici, zbog radova na pojačanom održavanju saobraćaj se odvija dvosmerno na desnom kolovozu auto-puta.

Na autoputu Vladičin Han – Grdelica, u blizini petlje Predejane, zbog oštećenja dilatacije na mostu u smeru ka Nišu postavljena je privremena saobraćajana signalizacija i saobraćaj je preusmeren u voznu saobraćajnu traku.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

indeksonline.rs/Tanjug

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here