BEOGRAD – Na auto-putu E-75, u oba smera, danas se očekuje usporeno odvijanje saobraćaja, jer se na deonici Umčari-Vrčin izvode radovi, saopštili su Putevi Srbije.

Na auto-putu Miloš Veliki, u popodnevnim i večernjim satima očekuje se povećan intenzitet saobraćaja.

Na Ibarskoj magistrali, u delu puta Ugrinovci – Bućin Grob, smer Čačak-Beograd, sutra će se od 7 do 17 časova izvoditi radovi na ugradnji putno meteoroloških stanica.

U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na deonici Kneževići – Bela Zemlja – Užice, produženi su radovi u tunelu Surduk (tunel br.34), do 21. septembra od 19 do 7 časova uz naizmenično propuštanje vozila.

Na Obilaznici oko Beograda izmenjen je režim saobraćaja zbog izgradnje leve kolovozne trake u zoni petlje “Orlovača”, za saobraćaj je zatvoreno isključenje za Novi Sad i uključenje za Čačak.

Preporučeni alternativni putni pravac iz Beograda ka Ostružnici i Novom Sadu je Obrenovački put i put za Železnik, a ka Beogradu (iz pravca Valjeva) auto-put “Miloš Veliki”.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu zadržavanje za teretnjake je dva sata, na Batrovcima i Šidu sat vremena.

Na ostalim graničnim prelazima i naplatnim stanicama na auto-putevima nema zadržavanja.

indeksonline.rs