BEOGRAD – Putevi Srbije saopštili su danas da se na više deonica obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Putevi Srbije navode i da se na obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica do petlje “Orlovača”, saobraćaj odvija usporeno.

Na putu Nova Crnja – Srpska Crnja, u blizini raskrsnice Vojvode Stepe – put za Kikindu, od 7 do 16 časova obavljaju se radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa.

U zoni radova naizmenično propuštanje vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Na obilaznici oko Beograda, petlja “Ostružnica” – petlja “Bubanj Potok” obavljaju se radovi na redovnom održavanju. Radovi se izvode u pokretu uz naizmenično propuštanje vozila.

Gradski deo auto-puta E-75, most Gazela – radovi na montaži ITS opreme 21.09. i 23.09.2020.g, od 23 č do 4 č, smer ka Novom Beogradu, 22.09. i 24.09.2020.g, od 23 č do 4 č, smer ka Nišu.

U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti slobodna jedna saobraćajna traka.

Na putu Leskovac jug, veza sa državnim putem I A reda broj 1 – Leskovac, Bratmilovce, do 20. decembra obustavljen je saobraćaj zbog radova na pojačanom održavanju na delu puta od stare “Vlasotinačke petlje” do pružnog prelaza.

Na putu Neštin – Rakovac traju radovi na putnom objektu (propustu). Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila na izvedenoj devijaciji.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova, na graničnim prelazima Šid i Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, a na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

indeksonline.rs