Baner

NOVI PAZAR – Dosadasnji rukovodilac Policijske uprave u Novom Pazaru, pukovnik policije Bogoljub Živković, vraca se na svoje radno mesto u sedištu Direkcije policije, saznaje indeksonline.rs

Rešenjem ministra unutrašnjih poslova, a na predlog direktora policije, u statusu vršioca dužnosti do raspoređivanja izabranog kandida po sprovedenom internom konkursu, postavljeni su Nermin Ljajić, major policije za vršioca dužnosti načelnika PU Novi Pazar kao i Miljan Nikolić, major policije za vršioca dužnosti zamenika načelnika PU Novi Pazar.

Nermin Ljajić rođen je 18.09.1986. godine u Novom Pazaru. Radni odnos započinje 2010. godine posle završene Policijske akademije u Beogradu sa zvanjem diplomirani oficir policije. Ljajić je 2017. godine završio specijalističke studije na Kriminalističko-policijskoj akademiji sa visokom ocenom na temu “Mogućnosti unapređenja bezbednosti mladih u lokalnoj zajednici”.

E.Ćorović/indeksonline.rs

1 KOMENTAR

  1. Nece mu.biti tesko da bude mnogo bolji od prethodnih sefofa policije, samo da posteno radi svoj posao i resi tezak kriminal koji vlada u Pazaru poslednjih 20 godina !

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here