BEOGRAD – Putevi Srbije saopštili su danas da se na više deonica u Srbiji obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Na obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica do petlje “Orlovača”, saobraćaj se odvija usporeno.

Na autoputu E-75, petlja “Umčari”, od danas do 25. septembra u zoni nadvožnjaka, za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka auto-puta u smeru Beograd – Niš, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Izmena režima saobraćaja na auto-putu u smeru Niš – Beograd i dalje je na snazi.

Za saobraćaj će biti zatvorena i petlja “Umčari”, uključenje i isključenje, a saobraćaj će biti preusmeren na petlju “Mali Požarevac”.

Na auto-putu E-75, u zoni petlje Doljevac, do 15. septembra traju radovi na izradi kolovozne konstrukcije.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka u smeru Niš-Vranje, a saobraćaj se odvija dvosmereno levom kolovoznom.

Na auto-putu E-80, Bela Palanka-petlja Pirot zapad, izmenjen je režim saobraćaja u zoni tunela Sopot, gde je zatvorena desna tunelska cev, u smeru Niš-Pirot, a saobraćaj se odvija dvosmerno između službenih prolaza na auto-putu i u levoj tunelskoj cevi, u smeru Pirot-Niš.

Na putu Zrenjanin-Sutjeska, u smeru Zrenjanin-Sutjeska, od 7 do 17 časova izvodiće se radovi na redovnom održavanju uz naizmenično propuštanje vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

indeksonline.rs