BEOGRAD – Putevi Srbije saopštili su danas da se na više deonica obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Na auto-putu E-75, u zoni petlje “Subotica Sever”, smer Novi Sad – Horgoš, traju građevinski radovi u srednjem pojasu, zbog kojih je izmenjen režim saobraćaja na auto-putu.

U zoni radova, saobraćaj je preusmeren iz preticajne trake smera Novi Sad – Horgoš, u voznu i zaustavanu saobraćajnu traku.

Planirano trajanje radova je do 16. septembra.

Na putu Kneževići – Bela Zemlja – Užice u naseljenom mestu Bela Zemlja traju radovi do 21. oktobra, uz naizmenično propuštanje vozila. Radovi se izvode svakog radnog dana u periodu od 07 do 16 časova, subotom od 07 do 15 časova, dok se nedeljom radovi ne izvode.

Preporučeni alternativni putni pravac je lokalni put-Mačkat.

Na mostu preko reke Tamiš, kod Sečnja, traju radovi na redovnom održavanju do 16. septembra, na levoj strani mosta u smeru Sečanj – Boka.

Saobraćaj se odvija desnom kolovoznom trakom, naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na obilaznici oko Beograda, na mostu broj 15, most preko Topčiderske reke, obavljaju se radovi na zameni oštećenih dilatacija u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci od 7 do 17 časova.

U toku izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Planirani rok završetka radova je 11.10.2020. godine.

Na putu Praskovče – Deligrad, nakon obustave saobraćaja zbog radova na izradi habajućeg sloja u okviru urgentnog održavanja, nastavalja sa sa izvođenjem radova uz naizmenično propuštanje vozila do 14. septembra, od 07 do 17 časova.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Kamioni na Batrovcima i Kelebiji čekaju četiri sata, a na Horgošu tri sata.

indeksonline.rs