BEOGRAD – Putevi Srbije saopštili su danas da se na više deonica obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Na obilaznici oko Beograda, od petlje “Orlovača” ka Bubanj Potoku, saobraćaj se odvija usporeno i potreban je poseban oprez vozača.

Na putu Kneževići – Bela Zemlja – Užice (Mačkat) zbog izvođenja radova na mostu “Sušica” od 8 od 14 časova potpuno je obustavljen saobraćaj.

Preporučeni alternativni putni pravac je lokalni put – obilaznica oko Mačkata.

Na auto-putu E-75, petlja “Umčari” zbog radova na nadvožnjaku zatvoreno je uključenje i isključenje za saobraćaj na petlji “Umčari”.

Saobraćaj se preusmerava na petlju “Mali Požarevac”.

U zoni radova za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka auto-puta u oba smera, dok se saobraćaj odvija preticajnim saobraćajnim trakama.

Na putu Zrenjanin – Klek, postavljena je privremena saobraćajna signalizacija i oprema zbog radova na delu obilaznog puta oko Zrenjanina i izgradnje kružne raskrsnice.

Za vreme izvođenja radova, u ovoj fazi, saobraćaj iz pravca Kleka ka Zrenjaninu preusmeren na dvosmerno odvijanje saobraćaja na pravcu Zrenjanin-Klek.

Na puut Pazarište – Tutin, obustavljen je saobraćaj zbog radova koji se izvode u punom profilu puta.

Alternativni putni pravac – Pazarište – Dojeviće, Dojeviće – Novi Pazar, Novi Pazar – Bregovi, Bregovi – Tutin. Alternativni pravac za lokalni saobraćaj – lokalni putevi Pazarište – Delimeđe – Mađare, Pazarište – Crnoča – Brniševo – Crkvine, Pazarište – Mađare – Paljevski most.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.15 časova, na graničnim prelazima nema zadržavanja vozila.

indeksonline.rs