BEOGRAD – Druga sezona serije “Državni službenik” počinje sa emitovanjem u subotu 10. oktobra od 21 čas na Superstar TV kanalu u produkciji Telekom Srbije, najavljeno je večeras u Dorćol Platzu.

U prisustvu protagonista i kreatora serije pretpremijerno je prikazana prva epizoda.

U priči punoj preokreta, senzacionalnih akcija ali i neočekivanih žrtava, najvažnije je samo jedno – bezbednost države bez obzira na cenu.

Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe kaže za Tanjug da je izuzetno zadovoljan produkcijom druge sezone televizijskog formata “Državni službenik”

“U poslednje dve godine pojavilo se dosta izuzetno kvalitetnih serija u našoj produkciji. Superstar TV je najgledaniji kablovski kanal u svojoj kategoriji. Nešto kao srpski HBO. Naš cilj je da budemo najznačajnija produkcijska kompanija u regionu i verujem da ćemo uspeti da internacionalizujemo naše televizijske formate. Serije će biti poznate u svetu kao švedske i češke koje se prikazuju na HBO. Naši reditelji, scenaristi, a naročito glumci po kvalitetu zaslužuju to”, kazao je Lučić

Milan Marić, jedan od glavnih protagonista serije kaže da je namera celog tima koji je stvorio seriju bila da ne naprave nekog balkanskog Džems Bonda koji sa lakoćom rešava situacije i probleme.

“Želeli smo da od tih agenata napravimo žive ljude kojima je ono čime se bave više od posla, a manje od života”, kazao je Marić.

Osim Marića u seriji igraju Nebojša Dugalić, Vaja Dujović, Nenad Jezdić, Radovan Vujović, Žarko Laušević, Aleksandar Berček, Marko Baćović, Milena Radulović, Marta Bjelica…

U drugoj sezoni će im se pridružiti Infar Mensur, Aljoša Vučković, Petar Benčina, Tanasije Uzunović, Nikola Rakočević…

Kreatori serije su Predrag Gaga Antonijević i Dimitrije Vojinov, a epizode druge sezone biće reprizirane nakon nedelju dana na televiziji Pink.

indeksonline.rs/Tanjug