NOVI PAZAR – Trener fudbalera Novog Pazara Kenan Kolašinac rekao je danas, uoči gostovanja Čukaričkom u 13. kolu Super lige Srbije, da je svaki pozitivan rezultat dobar za njegovu ekipu.

“Radi se o odličnom timu, ali i organizovanom i dobrostojećem klubu. Nema tu velikih nepoznanica, s obzirom da smo nedavno odmerili snage u Kupu Srbije. Meč ca Čukaričkim biće težak i stiže nam posle pobede nad Radom, koja je jedna od najvažnijih u dosadašnjem delu sezone”, dodao je Kolašinac.

Čukarički je trenutno deveti na superligaškoj tabeli sa 19 bodova, četiri više od trinaestoplasiranog Novog Pazara.

“Zadovoljan sam kako smo radili tokom sedmice. Ulazimo u važan period jer nas posle Čukaričkog, posebno na našem terenu, očekuju dueli s rivalima koji su nam približni po kvalitetu. To su prioritetni mečevi za nas”, ocenio je Kolašinac.

Napadač Pazaraca Almir Aganspahić rekao je da veruje da njegov tim može da odigra bolje nego prošle sedmice protiv istog rivala u Kupu Srbije, kada je Čukarički u Novom Pazaru ostvario pobedu od 3:1.

“Bilo bi lepo da popravimo taj gorak utisak, što možemo uz maksimalan pristup. Protiv Rada smo ostvarili bitan trijumf, a probaćemo da u narednom periodu osvojimo što više bodova i približimo se opstanku”, naveo je Aganspahić.

Utakmica Čukarički – Novi Pazar igra se subotu od 15 časova Banovom Brdu.

indeksonline.rs/Beta