BEOGRAD – Na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci na izlazu iz zemlje zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, dok se na graničnim prelazima Šid i Bačka Palanka, takođe, na izlazak iz zemlje čeka 180 minuta, saopšteno je iz JP “Putevi Srbije”.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, a na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

JP “Putevi Srbije” obaveštavaju i da su završenio radovi na periodičnom održavanju na mostu Krnjevo na auto-putu E-75, deonici Ralja – Požarevac – Velika Plana i dodaju da se sada saobraćaj na toj deonici odvija normalno.

Zbog radova u tunelu Surduk na deonici Kneževići – Bela Zemla – Užice, do 26. oktobra saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila od 19.00 do 7.00 časova.

Na auto-putu E-80, deonici Bela Palanka – petlja Pirot Zapad, zbog izgradnje natputnjaka za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka smera Niš-Pirot, dok se saobraćaj odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Pirot-Niš.

Izmenjen režim saobraćaja je i u tunelu Sopot gde se saobraćaj odvija dvosmerno kroz levu tunelsku cev u smeru Pirot – Niš.

Kod mesta Momin kamen, do 01. novembra, zbog radova na održavanju puta na auto-putu E-75, petlja Predejane – petlja Vladičin Han, za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka Vranje-Niš između službenih prolaza.

Saobraćaj se odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Niš-Vranje.

Na Obilaznici oko Beograda, na mostu preko Topčiderske reke u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci vrše se radovi na zameni oštećenih dilatacija.

Tokom izvođenja radova, do 26. oktobra saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila u periodu od od 7.00 do 17.00 časova.

Zbog radova na naplatnoj stanici Niš, na auto – putu E-75, petlja Aleksinac – petlja Trupale, do 15. novembra za saobraćaj će biti zatvorena desna kolovozna traka, a saobraćaj će se odvijati dvosmereno u levoj kolovoznoj traci.

indeksonline.rs

Prethodni tekstSDA: Izetbegović sa Erdoganom o odnosima Bosna i Hercegovina-Srbija-Hrvatska
Sledeći tekstU petak Tutin bez struje, delovi Novog Pazara sutra