BEOGRAD – Putevi Srbije u saopštenju koje su dostavili medijima n avode da će od sutra u 14 časova do 31. oktobra biti izmenjen režim saobraćaja na petlji Nova Pazova.

U toku izvođenja radova na rekonstrukciji natputnjaka (na km 165+030), pa će za saobraćaj biti zatvorena desna kolovozna traka, dok će se saobraćaj odvijati levom kolovoznom trakom.

Iz smera Novog Sada ka Beogradu saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom na levoj strani kolovoza, a iz pravca Beograda ka Novom Sadu zaustavnom saobraćajnom trakom, na levoj strani kolovoza.

Zbog radova, za saobraćaj je i dalje zatvoren natputnjak, kao i isključenje za Novu Pazovu iz pravca Beograda ka Novom Sadu. Alternativni putni pravac je petlja Novi Banovci i Stara Pazova. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Izmena režima saobraćaja najavljena je i na putu Kneževići-Bela Zemlja-Užice (Mačkat), radovi na mostu „Sušica“ odvijaće se do sutra do 21. oktobra, zbog čega će saobraćaj biti potpuno obustavljen. Preporučeni alternativni putni pravac je lokalni put – obilaznica oko Mačkata, a radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na državnom putu Beograd – Niš, na 8 kilometara od isključenju za Požarevac u smeru ka Beogradu sutra će se izvoditi radovi na postavljanju saobraćajne signalizacije. Radovi će se izvoditi u zelenom pojasu i za saobraćaj će biti zauzeta zaustavna saobraćajna traka a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi i na putu Beograd – Pančevo, na Pančevačkom mostu, u smeru Beograd – Pančevo, u toku sutrašnjeg dana od 10 do 13 časova. Za saobraćaj će biti zauzeta desna traka, a saobraćaj će se odvijati levom trakom. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Nema zadržavanja na naplatnim stanicama na autoputevima.

indeksonline.rs