Prijepolje – Kod četiri radnika Opštinske uprave u Prijepolju potvrđena je korona, zbog toga je polovina uposlenika lokalne samouprave grada na Limu upućena na rad od kuće. Ovu informaciju potvrdio je medijima prvi čovek opštine Vladimir Babić.

-Usled novonastale rizične epidemiološke situacije u našoj opštini, deo radnika zaposlenih u Opštinksoj upravi poslato je na rad od kuće. Sve preventivne mere su propisno sprovedene, tako da se nadam da će biti sprečeno dalje širenje korona virusa u Prijepolju – izjavio je Vladimir Babić predsednik opštine.

Prema prošlonedeljnom izveštaju užičkog Zavoda za javno zdravlje, poslednjem koji je dosstavljen medijima, od 27 lica koja su novoobolela od kovida, njih šest je bilo iz Prijepolja.

Inače, od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 2.649 slučajeva infekcije virusom na teritoriji Zlatiborskog okruga. Najveći broj zaraženih je Užice 852, Požega 330, Priboj 279, Prijepolje 216, Arilje 200, Bajina Bašta 195, Nova Varoš 180, Sjenica 169, Čajetina 162, Кosjerić 66.

indeksonline.rs/PP Media