NOVI PAZAR – Trener fudbalera Novog Pazara Radoslav Batak rekao je danas da veruje će njegov tim na predstojećem gostovanju ekipi Voždovca odigrati dobro i sa malim brojem grešaka, kao i da se nada povoljnom rezultatu.

“Momci su vredno radili, a u ovom trenutku i nerešen ishod je uspeh za nas. Voždovčani su dobra ekipa, posebno kući. Igraju lepo i produktivno. Nevezano ko im je trener, imaju istu fudbalsku filozifiju. Gaje je godinama, od mlađih kategorija”, rekao je Batak.

Od standardnih prvotimaca, debitant na klupi Pazara neće moći da računa jedino na Gvinejca Abdulaja Sisea, koji će pauzirati zbog žutih kartona.

Uoči 15. kola Super lige Srbije, Voždovac je sedmi na tabeli sa 23 boda, dok je Novi Pazar prvi ispod crte, na 15. mestu sa 15 osvojenih bodova.

U tim Novog Pazara vraća se odbrambeni fudbaler Lazar Pajović, koji je posle dužeg oporavka od povrede ove sezone igrao samo protiv Čukaričkog (1:3) u Kupu Srbije.

“Očkuje nas vrlo zahtevan težak meč na teškom terenu sa veštačkom travom. Voždovac je kvalitetan protivnik, o kojem ne trebe previše trošiti reči. Igraju na gol više. Ipak, spremni smo i nadam se dobrom rezultatu”, naveo je Pajović.

Utakmica na stadionu Voždovca zakazana je za subotu od 14 časova.

M. Minić