NOVI PAZAR – Lokalpatriotizam nije jedina karakterisitka navijača Torcide Sandžak. Naime, oni već nekoliko dana sprovode akciju prikupljanja sredstava, kako bi njihov drug i brat dobio sopstveni dom. Štand sa natpisom ”Za brata Paja” otvoren je svakog dana u centru grada kod Pečurke od 12 do 20 h.

Simboličnom prodajom ulaznica već nekoliko dana navijači i humani građani Novog Pazara se solidarišu sa bratom Pajom, kako bi on što pre dobio vlastiti dom.

”Osetili smo potrebu da pokrenemo akciju za našeg brata Paja i da ga skućimo. On je uvek bio tu sa nama na svim utakmicama. Mi smo sada ovde zbog njega”, izjavio je jedan od inicijatora akcije Torcide Sandžak, Mirzet Ličina.

Za bivšeg košarkaša, lokalpatriotu, strastvenog navijača Pazara Seada Spahića Paja, kažu da je više vremena proveo na tribinama i u volonterskim akcijama nego sa svojom porodicom, siprugom i troje dece, sa kojima još uvek živi u iznajmljenom stambenom prostoru.

Dobrovoljni prilog za brata Paja može se uplatiti neposredno na štandu, ali i preko dinarskog i deviznog žiro računa koji su otvoreni u Banci Poštanske štedionice.

rtvnp.rs