NOVI PAZAR – Sead Islamovic napustio je Surdulicu, u kojoj je proveo godinu dana, kao slobodan igrač vraća se u svoj matični klub u kojem je proveo najbolje igračke dane i kao kapiten iz prve lige otisao u super ligu.

Jeste li srećni zbog povratka u Novi Pazar?

– Nigde nije kao kod kuće, ne postoji taj osećaj koji se moze porediti sa ovim kad si u svom gradu i u svom klubu. Naravno da sam srećan.

Sta očekujete ove polusezone?

– Prvo bi da se zahvalim upravi kluba, koji su me pozvali da se pridruzim plavima, ovom prilikom im obećavam da ću pruziti sve što je do mene i da ću opravdati njihovo poverenje. Ove sezone pre svega očekujem opstanak u super ligi, dobru igru, zdravlja meni i mojim saigračima.

Gde vidite sebe u daljoj karijeri?
Da li mozda kao novog/starog kapitena?

– Pre svega zelim da se koncetrišem na predstojeći deo sezone, kao što reko da izborimo opstanak, a kome ne bih bilo drago da nosi kapitensku traku Novog Pazara, naravno da bi mi bila čast al trenutno ne razmisljam o tome. Usresrediću se na igru i na dobre rezultate moga kluba.

Sead Islomović rođen je 24.09.1999. godine u Novom Pazaru. Ovaj 183 cm visok fudbaler igra na poziciji centralnog napadača.

Indeksonline.rs