BEOGRAD – Pet automobila i jedan stan u Beogradu dodeljeni su večeras u prvom izvlačenju drugog kruga nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2020”, a dobitnica stana u naselju Zemunske kapije je Svetlana Janković iz Kragujevca.

Dobitnici automobila “fijat 500L” su Duška Grahovac iz Bačke Palanke, Branka Lazarević iz Kladova, Gordana Kesić iz Kragujevca, Marijana Stoiljković Petrušević iz Vranja i Ðurđina Vasić iz Svrljiga.

Srećne dobitnike je u studiju RTS-a u Košutnjaku, iz bazena sa 8.056.026 pristiglih koverata, izvukao rvač, olimpijski šampion Davor Štefanek.

Izvlačenje je pratila komisija, kao i ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu i predsednica Koordinacione komisije za inspekcijski nadzor Marija Obradović, koja je rekla da prilikom kupovine obavezno uzima račun, te napomenula da je počela da čuva i onlajn račune, prilikom kupovine na internetu.

Sve koverte koje su poslate prošle godine ravnopravno učestvuju u izvlačenju nagrada.

Igra se formalno priređuje u dva kruga – u toku je drugi krug, dok je prvi trajao od 15. novembra do 26. decembra 2020. godine.

U svakom izvlačenju biće dodeljeno po pet automobila “fijat 500L” i po jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije, dok će 27. februara biti dodeljen stan u Beogradu na vodi.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, od 1. septembra 2020. godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Nagradna igra se organizuje u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

Indeksonline.rs