NOVI PAZAR – Fudbaleri Novog Pazara započeli su juče dvonedeljne pripreme u Antaliji.

Tim povodom, ekipa portala indeksonline.rs razgovarala je sa povratnikom u redove plavih Ervinom Kurtijem.

Kako ste zadovoljni dosadašnjim delom boravka u Antaliji?

“O boravku u Antaliji imam samo reči hvale. Veoma sam zadovoljan hotelskom uslogom. A pre svega terenima na kojim treniramo. Sve je na jednom visokom profesionalnom nivou. Cela ekipa daje sve od sebe da se što bolje pripremi za nastavak sezone, kako mi igrači tako i celi stručni štab na čelu sa našim trenerom” – kaže Kurti.

Šta očekujete od pripremnih utakmica?

“Očekuje nas naporan pripremni period, a ono sto je najvažnije jeste da je cela ekipa zdrava i ako Bog da tako i da ostane. Nadam se da ću vrednim i strpljivim radom oberučke prihvatiti šansu kad mi se ukaže i iskoristit priliku. Očekuju nas jos četiri jake pripremne utakmice sa kvalitetnim timovima što ce celoj ekipi puno da znači” – dodao je Kurti.

Vaš prvi protivnik u nastavku sezone biće ekipa Crvene zvezde koja je takodje na pripremama u Antaliji?

“Znam da je i Zvezda na pripremama, iskreno ne razmišljam o tome. Najbitnije je da se ja i moja ekipa što bolje pripremimo i da spremni i zdravi dočekamo tu prvu utakmicu. Svi znamo ko je Zvezda i da se Zvezdi ne preti, ali ako se naš verni navijači na premijeri prolecnog dela sezone vrate na tribine, onda se nikog ne plasimo i ko zna možda Borjan bude vadio lopte iz mreže” – kroz osmeh kaze Ervin Kurti.

Indeksonline.rs